Waarom It Foartou?

Dat je overweegt om voor jullie kind een coach in  te schakelen is soms al een hele stap. Wellicht waren jullie daar al een poos mee bezig. Bij It Foartou vinden we het belangrijk dat kinderen en hun ouders snel terecht kunnen. Door onze unieke werkwijze hebben we amper wachttijden. Als je éénmaal zover bent contact op te nemen, kun je binnen drie weken starten.

Omdat wij uitstekend in staat zijn onze sociale en menselijke kant in te zetten, voelen kinderen en hun ouders zich snel bij ons op hun gemak. Als scholen ervoor open staan, betrekt Boukje Nienke ook de leerkrachten in het proces. Kinderen zitten de meeste tijd van de week op school, ook daar is het goed dat leraren weten hoe jullie kind leert en wat zij/hij nodig heeft om tot leren te komen.

Wie is je kind? Wie ben jij als moeder, wie ben jij als vader? Bij It Foartou zijn er geen standaardoplossingen. We geloven niet in kunstjes als ‘In 5 stappen leren we jou… bladiebladiebla…’ We bieden je ondersteuning bij het vinden van jouw eigen manier van volwassen worden. Als jongere, maar ook als ouders, als gezin. We hebben voldoende levenservaring opgedaan om nergens van op te horen. En we zijn creatief genoeg om altijd wel een oplossing met je te kunnen verzinnen. Daardoor komt straks iedereen in het gezin tot z’n recht. Soms kan dit proces confronterend zijn en pijn doen, groeipijn noem ik dat. Maar zoals we allemaal weten hoort dat er gewoon bij.

*Bij It Foartou (Kinder)coaching tref je 2 enthousiaste coaches: Boukje Nienke Abma en Frank Extra. Je kunt zelf kiezen met wie je het liefste in zee wil. Soms is het fijner om met een vrouw te praten, soms wil misschien liever muziek maken, klussen of struinen met een man en intussen wat vertellen.
*We hebben bij It Foartou met beide ouders apart een intakegesprek en met het betrokken kind ook. Zo heeft iedereen in het gezin de aandacht die nodig is.

*Een coaching traject is bij It Foartou als het even kan lekker buiten. Struinen. De hort op in individueel en/of in groepsverband. Met de kajak het water op of lekker aan vaste wal wandelen. Aandachtig praten en luisteren naar wat er allemaal speelt? Dat kan ook terwijl je zelf speelt.

Of terwijl we op een terrasje zitten of een wandeling maken, als het om de ouders gaat!

*Bij It Foartou zijn geen wachttijden. Je neemt contact op en we maken een afspraak.