Over Mandy (en Rebel)

Mijn naam is Mandy Braet,

Samen met mijn gezin & coachhond “Rebel” woon ik in Harlingen, waar wij genieten van het wonen aan “het wad.” Met mijn jarenlange ervaring, in zowel het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs, o.a. in het geven van  trainingen, workshops, thema avonden en het organiseren van projecten om jongeren sociaal vaardig weerbaarder te maken, ben ik me gaan specialiseren in coaching. Naast terug te kunnen vallen op een brede kennis en ervaring, werk ik sterk vanuit mijn gevoel!

Mijn werkwijze is zowel kortdurende, als voor een langere periode, ondersteuning bieden. Oplossingsgericht met behulp van gevarieerde methodieken, spelvormen, creatieve werkvormen en de mogelijkheid met  coachhond “Rebel.”
Waarbij de behoefte van “JOU” als persoon centraal staat.

Coaching met hond

Rebel is een echt (knuffel)maatje, ze heeft geen oordeel en accepteert je gewoon zoals je bent. Ze is lief, zachtaardig, speels en eigenwijs. Ze heeft een intuïtief karakter en voelt emoties, stemming en situaties op een unieke manier aan. Rebel is een Basset Fauve de Bretagne teefje. Ze werkt graag voor en met je. Zij heeft een zacht karakter, is gevoelig, een enorme knuffel en kan soms wat overmoedig zijn. Rebel heeft meerdere waardevolle kwaliteiten; enerzijds bezit zij een heerlijke werkdrive en is ze fanatiek in haar werk. Anderzijds is zij gesteld op rust en komt ze graag bij je in de buurt liggen.

Rebel zit op dit moment middenin in de hondenpuberteit dus haar brein is in ‘verbouwing’. Ze is precies goed zoals ze is, net zoals jij precies goed bent zoals je bent!
Door samen met Rebel te spelen en werken, voel je de waarde van gedragsregels. Je leert hoe je grenzen kunt stellen en herkennen van het gedrag van jezelf. Net als jij, kan ze steeds nieuwe dingen leren. Het is niet zo moeilijk om van Rebel te gaan houden zelfs als, of misschien wel doordat, ze niet perfect alles doet wat jij wil.

Samen zijn wij een gecertificeerd team AAI (Animal Assisted Interventions)
Rebel is officieel een gecertificeerd Pets4Care therapiehond.