Meidencoaching

Hoe is het met je dochter? Soms lijken meiden levendig en opgewekt, terwijl ze toch ongelukkig zijn van binnen. Angst voor mislukking, concentratieproblemen, gepieker, keuzestress, faalangst, het gedoe met een opgroeiend lichaam, maar ook onderling meidenvenijn kan ‘t het meisjes best moeilijk maken. En dan zijn er nog al die prikkels van school en omgeving die van haar vragen zich op een bepaalde manier te gedragen, terwijl zij er nog helemaal niet zo zeker van is dat ze dat wel wil! Dat geeft onzekerheid en het maakt dat ze zich eenzaam voelen.
Je merkt het soms aan totaal onverwachte woede-uitbarstingen, aan hoe je dochter zich stilletjes terugtrekt of juist heel veel babbelt zonder dat je nou precies hoogte van haar kunt krijgen.


Als ouder ben je niet altijd degene met wie een meisje dan wil praten. Dat is niet omdat ze je niet vertrouwt, maar omdat je gemakkelijker praat met een vreemde. Veel meisjes willen namelijk graag hun ouders ontzien door ze niet te laten weten hoe ze zich eigenlijk voelen.

Bij It Foartou heb ik al veel meiden en hun ouders kunnen helpen om zichzelf en elkaar beter te begrijpen en meer plezier te krijgen in het leven. Zo vinden ze hun eigen weg weer en krijgen hun energie terug.

Meer weten? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek met Boukje Nienke van It Foartou.

Voor jongenscoaching kun je kennismaken met Frank Extra van It Foartou.